Головна Новини Суспільство медицина У ВООЗ повідомили про розробку альтернативної форми вакцини проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВООЗ повідомили про розробку альтернативної форми вакцини проти коронавірусу

Деякі фармкомпанії заявляють про клінічні випробування даної форми препарату

23 листопада 2020, 22:52
Поділіться публікацією:

ВООЗ повідомляє про те, що фармацевтичні корпорації у світі створюють альтернативну форму вакцини проти COVID-19. Так, даючи відповідь на питання про можливість розробки оральної форми препарату, представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Сумія Свамінатан розповіла, що у світовій практиці такої форми вакцини не існує. Водночас за інформацією Свамінатан, деякі розробники заявили про створення вакцини проти коронавірусу у вигляді назального спрею.

У ВООЗ повідомили про розробку альтернативної форми вакцини проти коронавірусу

Про створення такої форми препарату заявили російські вчені. Згідно з наданими даними, основою вакцини є вірус грипу. На цей час препарат проходить другу стадію випробувань, а у 2021 році буде можливо тестування на людях.

Раніше "Коментарі" писали про те, що стало відомо, коли стартує вакцинація від коронавірусу в Україні. Початок вакцинації від коронавірусної хвороби в Україні можна очікувати не раніше кінця весни-початку літа майбутнього року. Саме в цей час даний препарат в рамках міжнародної програми COVAX з'явиться в нашій країні та забезпечить п'яту частину українців — всього МОЗ згідно з програмою отримає 8 млн доз на дворазове введення препарату 4 млн українцям. Перша партія препарату, яка прибуде в Україну, складе 1,8 млн.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини