Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ зробили заяву про четверту хвилю пандемії коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ зробили заяву про четверту хвилю пандемії коронавірусу

За словами міністра охорони здоров'я, з третьої хвилі COVID Україна вже вийшла

11 травня 2021, 10:00 comments1370
Поділіться публікацією:

За словами очільника Міністерства охорони здоров'я Максима Степанова, третя хвиля коронавірусу в Україні була найбільш важкою із початку пандемії на території держави. Про це міністр заявив під час брифінгу 11 травня, пише видання OBOZREVATEL.

У МОЗ зробили заяву про четверту хвилю пандемії коронавірусу

У МОЗ зробили заяву про четверту хвилю пандемії коронавірусу - фото з відкритих джерел

"У нас були дні, коли кількість заражених на ліжко-місцях в лікарнях була більше ніж 49 тисяч пацієнтів", — сказав Степанов, зазначивши період, коли виробництво кисню для інфікованих COVID було на межі.

"Ми вийшли з третьої хвилі, але втратили багато наших співгромадян", — визнав міністр охорони здоров'я.

При цьому Максим Степанов заявив, що в Міністерстві охорони здоров'я не виключають і початок четвертої хвилі коронавірусного захворювання:

"Тому нам ще рано розслаблятися", — резюмував очільник МОЗ.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що в планах у влади країни вакцинувати проти COVID-19 більшу частину дорослого населення. Масштабна вакцинація є виходом з пандемії коронавірусу. Денис Шмигаль також зазначив, що в Україні вже рік триває боротьба з коронавірусом. З його слів, на її завершення повинен піти ще рік.

Відзначається, що в Україні фіксується зниження кількості захворілих на коронавірус. Так, за минулу добу виявили 2208 нових випадків інфікування, від наслідків захворювання померло 119 осіб і 8617 пацієнтів одужали від COVID-19.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що за словами керівника МОЗ Максима Степанова, українцям слід готуватися до важких наслідків "індійської" варіації коронавірусного захворювання.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини