Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ заявили, що вже виконали план ВООЗ з вакцинації в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ заявили, що вже виконали план ВООЗ з вакцинації в Україні

Міністерство охорони здоров'я заявляє, що Україна виконала рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров'я та зробила свій внесок у вакцинацію хоча б 40% дорослого населення світу проти Covid-19.

17 грудня 2021, 11:28
Поділіться публікацією:

Цифра вакцинованих українців хоча б однією дозою вакцини проти коронавірусу поступово підбирається до заповітних 50%. На сьогоднішній день у МОЗ заявляють, що 46,1% повнолітніх українців хоча б раз, але щеплено проти ковіду. Такі цифри можуть сказати, що Україна вже виконала рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров'я. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє офіційний сайт МОЗ України.

У МОЗ заявили, що вже виконали план ВООЗ з вакцинації в Україні

Вакцинація. Фото з відкритих джерел

У ВООЗ раніше озвучили план, що потрібно вакцинувати мінімум 40% населення планети. Україна, в якій вже вакциновано понад 40%, теж внесла свій внесок у загальний процес вакцинації.

На сайті повідомляють, що два уколи вакцини проти коронавірусу вже отримали 41,3%. При цьому темпи вакцинації не припиняються. Усього з початку старту масштабної вакцинації всього по країні було зроблено понад 27 мільйонів доз щеплень.

Варто зазначити, що у світі продовжуються дискусії щодо необхідності вводити бустерні дози вокини проти Covid-19. Спільної позиції з цього питання поки що не вироблено, натомість низка країн уже ухвалила рішення про необхідність бустерної дози при вакцинації. В Україні поки що повним курсом вакцинації вважається щеплення, яке складається з двох уколів. Додаткову дозу рекомендується вводити тільки людям, які мають ослаблений імунітет або мають хронічні захворювання.

Читайте також на порталі "Коментарі" – прем'єр-міністр України Денис Шмигаль порадував українців новиною про те, що локдаун у країні уряд не планує вводити, але карантинні обмеження продовжать діяти ще довго.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини