Головна Новини Суспільство медицина У МОЗ назвали регіони України з критичною Covid-ситуацією
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ назвали регіони України з критичною Covid-ситуацією

У ряді західних областей ситуація з коронавірусом стабілізувалась

2 квітня 2021, 12:54
Поділіться публікацією:

Глава МОЗ Максим Степанов назвав регіони України з критичною Covid-ситуацією. За його словами, найгірше епідситуація з коронавірусом на цей момент в Києві, Львівській, Миколаївській та Житомирській областях. Про це він розповів в п'ятницю, 2 квітня.

У МОЗ назвали регіони України з критичною Covid-ситуацією

Максим Степанов - фото з відкритих джерел

"Ситуація залишається досить напруженою. У деяких регіонах — дуже напруженою. У "червоній" зоні карантину знаходяться 11 областей... В столиці Києві зайнято майже 84% ліжок з киснем — це найвищий показник по країні. Також напружена ситуація у Львівській області — понад 71%, в Житомирській області — понад 70%, майже 71%, в Миколаївській області — також 71,5% Це найвищий показник в країні по зайнятості ліжок", — повідомив міністр.

При цьому він зазначив, що в ряді західних областей ситуація з коронавірусом стабілізувалась.

"Ситуація стабілізувалась, зменшується кількість госпіталізованих людей, як наслідок — звільняються ліжка. На сьогодні показники заповнюваності ліжок з киснем — близько 50%", — розповів глава МОЗ.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні оновили показники регіонів по захворюваності на коронавірус. За даними Міністерства охорони здоров'я, Донецька область знаходиться в кроці від "червоної" зони карантину. Всього у "червоній" зоні зараз знаходиться 11 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області. Решта регіонів — в "помаранчевій" зоні. Тільки Херсонська область залишалася останнім "жовтим" регіоном в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини