Головна Новини Суспільство медицина Тест на коронавірус: де і скільки доведеться заплатити
commentss НОВИНИ Всі новини

Тест на коронавірус: де і скільки доведеться заплатити

Якщо потрібно зробити терміновий тест на коронавірус, то заплатити доведеться мінімум удвічі більше, ніж за звичайний

30 листопада 2020, 22:37 comments1503
Поділіться публікацією:

На тлі стрімкого зростання кількості нових випадків зараження коронавірусів в Україні особливою популярністю в нашій країні зараз користуються лабораторні тестування. Ще кілька місяців тому тестування на коронавірус в Україні було чимось нереальним, але зараз чи не кожна приватна лабораторія пропонує його зробити, аби були гроші. Деякі тести зараз можна купити навіть у звичайній аптеці — були б гроші.

Тест на коронавірус: де і скільки доведеться заплатити

Згідно з даними Telegram -каналу "Коронавірус в цифрах" вартість лабораторного тестування на коронавірус в Києві зараз становить від 700 грн за тест в порядку черги до понад 2 тисячі гривень за терміновий тест.

Нагадаємо, українська компанія розробила новий надчутливий тест, який виявляє коронавірус. За словами розробників, українська система для тестування в 75 разів чутливіші всіх інших у світі. Але в той же час вона порівняно дешева. Тест показує результат через 2 години 30 хвилин. Виробники відзначають, якщо Україна буде використовувати вітчизняний винахід, то витратить в два рази менше коштів, ніж при ПЛР-тестуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини