Головна Новини Суспільство медицина Світлодіодні лампи вбивають коронавірус - вчені Ізраїлю
commentss НОВИНИ Всі новини

Світлодіодні лампи вбивають коронавірус - вчені Ізраїлю

Професор Тель-Авівського університету підкреслив, що світлодіодні лампи пропонують прості, швидкі і дешеві методи дезінфекції для боротьби з коронавірусом

16 грудня 2020, 12:20
Поділіться публікацією:

Вчені з університету в Тель-Авіві, Ізраїль, провели дослідження і з'ясували, що світлодіодні лампи, що випромінюють ультрафіолетові промені, вбивають коронавірус. Їх можна використовувати в боротьбі з пандемією.

Світлодіодні лампи вбивають коронавірус - вчені Ізраїлю

Раніше було виявлено, що ультрафіолетове світло вбиває вірус "корони". В ході дослідження було виявлено, що ультрафіолет, що випромінюється світлодіодними лампами, також ефективний.

Професор Тель-Авівського університету Хадас Мамане підкреслив, що світлодіодні лампи пропонують прості, швидкі й дешеві методи дезінфекції.

"Зараз весь світ шукає ефективні рішення для дезінфекції, щоб позбавиться від коронавірусу. Проблема в тому, що вам потрібні фізичні зусилля для дезінфекції автобуса, поїзда, тренажерного залу або літака хімічним спреєм, і ви повинні дати хімічній речовині час, щоб вона впливала на поверхню і була ефективною".

"Однак є системи дезінфекції на основі світлодіодних ламп. Установка такого обладнання в систему вентиляції може стерилізувати повітря, яке всмоктується, а потім подається в кімнату".

Нагадаємо, всі люди зазнають незначних побічних ефектів після вакцинації проти Covid-19, коли препарат з'явиться на ринку, заявили представники охорони здоров'я Бельгії, звідки планується поширювати вакцину по ЄС. Бельгійський вірусолог також розповів, з якими саме станами зіткнеться людина.

Раніше "Коментарі" писали, що медики компанії виробника вакцини Pfizer, яка недавно отримала офіційний дозвіл на використання в Великобританії, склали схему перевірки симптомів COVID-19, щоб відрізнити коронавірус від грипу або застуди.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Артем

16 грудня 2020, 16:19

Интересная информация. А где можно найти ссылку на сами исследования? Кстати, почти все Украинские производители бактерицидных рециркуляторов Уже давно об этом говорят. Благодарю за ответ


Новини