Головна Новини Суспільство медицина Степанов розповів, чи планується в Україні загальнонаціональний локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов розповів, чи планується в Україні загальнонаціональний локдаун

Міністр заявив, що насамперед необхідно знайти баланс між епідеміологією і економікою у країні

23 березня 2021, 18:45
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов прокоментував імовірність введення загальнонаціонального локдауну в країні.

Степанов розповів, чи планується в Україні загальнонаціональний локдаун

Карантин в Україні - фото з відкритих джерел

За його словами, в Україні найближчим часом не будуть посилювати карантинні обмеження через пандемію коронавірусу.

Очікується, що через кілька днів Івано-Франківська область вийде з "червоної" зони. Про це йшлося в ефірі телеканалу "1+1" 23 березня.

"Будемо йти по регіонах. Умовно кажучи, ми зараз ввели (в "червону" зону — ред.) Київ, Сумську, Одеську області, а Івано-Франківська область, думаю, вже вийде з "червоного" рівня", — заявив Степанов.

За словами глави МОЗ, уряду потрібно знайти баланс між епідеміологією і економікою, щоб карантинні обмеження не радикально впливали на економічну ситуацію.

Нагадаємо, раніше в Україні оновили зони карантину і розширили "червону" зону, додавши Львівську область.

Наразі у "червону" зону карантину входять Київ, Львівська, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Одеська, Сумська та Чернівецька області. У "помаранчевій" зоні — Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Запорізька, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська області. В "жовтій" зоні карантину залишилася тільки Херсонська область.

Раніше повідомлялося, що у Києві для проїзду в громадському транспорті знову можуть ввести спеціальні перепустки. Це станеться, якщо епідеміологічна ситуація в столиці погіршиться.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Кабінет Міністрів посилив правила в'їзду в Україну. Тепер обов'язковим буде наявність ПЛР-тесту на коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини