Головна Новини Суспільство медицина Степанов назвав терміни подолання коронавірусу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов назвав терміни подолання коронавірусу в Україні

Напередодні МОЗ розробило національний план вакцинації

7 квітня 2021, 15:08
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України сподівається, що країні вдасться подолати коронавірусне захворювання до кінця 2021 року. Про це чиновник заявив на урядовому засіданні 7 квітня, передає видання "Українська правда".

Степанов назвав терміни подолання коронавірусу в Україні

Максим Степанов - фото: МОЗ

Міністр зазначив, що для того, щоб якомога швидше впоратися з поширенням коронавірусу в країні, потрібно переконати більшу частину населення вакцинуватися. Максим Степанов також вважає, що прискорення темпів щеплення проти COVID-19, буде сприяти досягненню колективного імунітету.

"Нам потрібно переконати 70% дорослого населення України прийти до пунктів щеплення і зробити його ... Я впевнений, що нам вдасться це зробити, вдасться переконати, і вдасться повністю подолати коронавірусну хворобу в нашій країні до кінця 2021 року", — сказав міністр охорони здоров'я.

Очільник МОЗ також зазначив, що міністерство вже розробило національний план вакцинації. незабаром він буде переданий на узгодженнята  винесений на найближче засідання Кабінету міністрів України.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" розповідало, що станом на 7 квітня на території України виявили 15 415 нових випадків інфікування COVID. Зокрема, коронавірус діагностували у 636 дітей та 437 медичних працівників. За минулу добу зафіксували 481 випадок смерті від наслідків коронавірусного захворювання. Це максимальне значення з початку пандемії в країні. За даними голови МОЗ, за минулу добу видужало 11 472 особи, госпіталізовано 5 587 пацієнтів, а також було здійснено 140 224 тестувань на виявлення COVID.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини