Головна Новини Суспільство медицина Стало відомо про ще одну смерть людини після вакцинації проти коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про ще одну смерть людини після вакцинації проти коронавірусу

Ізраїльтянин помер від серцевого нападу

28 грудня 2020, 15:21
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я Ізраїлю повідомило про те, що житель країни, який вакцинувалася проти коронавірусного захворювання, помер через кілька годин від серцевого нападу.

Стало відомо про ще одну смерть людини після вакцинації проти коронавірусу

ФОТО: З відкритих джерел

За даними відомства, 75-річний чоловік тривалий час страждав на серцеві захворювання, а також мав злоякісне новоутворення. Також відомо, що ізраїльтянин пережив уже кілька серцевих нападів.

За повідомленням МОЗ, чоловік вакцинувався в домашніх умовах, де і помер за кілька годин. У відомстві вже призначили комісію, яка розслідуватиме смерть громадянина країни, проте, за даними Міністерства охорони здоров'я, нічого не вказує на те, що цей летальний випадок пов'язаний із препаратом проти коронавірусної інфекції, тому вакцинація в Ізраїлі продовжиться.

Нагадаємо, що раніше шість людей у Сполучених Штатах Америки загинули під час випробувань вакцини від коронавірусу, розробленої американським фармацевтичним гігантом Pfizer та німецькою компанією BioNTech. Двоє із загиблих вакцинувалися справжнім препаратом, а решта — плацебо. Як відомо, у всіх, хто брав участь у випробуванні вакцини, були проблеми зі здоров'ям. Половина з них була старше 50 років.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що в Міністерстві охорони здоров'я розповіли, де українці зможуть отримати щеплення проти коронавірусного захворювання. Вакцинуватися можна буде на базі спеціальних пунктів і кабінетів, яких станом на грудень у країні налічують понад одинадцять тисяч. Крім цього, також будуть сформовані мобільні бригади та тимчасові центри вакцинації.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини