Головна Новини Суспільство медицина Ситуація з COVID-19 в Україні погіршується: фіксують все більше нових випадків
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація з COVID-19 в Україні погіршується: фіксують все більше нових випадків

Найбільшу кількість випадків коронавірусу виявили в Києві

1 вересня 2021, 09:38
Поділіться публікацією:

Поширення коронавірусного захворювання в Україні набирає обертів і в країні фіксують зростання кількості пацієнтів з COVID. Так, за даними Міністерства охорони здоров'я, за минулу добу було виявлено 2075 нових випадків інфікування, серед яких 153 дитини і 52 медпрацівника. Про це повідомили в пресслужбі МОЗ у Facebook.

Ситуація з COVID-19 в Україні погіршується: фіксують все більше нових випадків

Ситуація з COVID в Україні погіршується - фото з відкритих джерел

Також за добу 31 серпня було госпіталізовано 874 людини, видужало від коронавірусу 925 громадян і 44 українця померло від наслідків захворювання.

Найбільшу кількість випадків виявили в Києві (268), Харківській (177), Донецькій (139), Чернівецькій (128) та Львівській (121) областях.

За весь час пандемії в країні коронавірусом заразилося 2 228 371 громадян, змогли побороти хворобу 2 208 865 осіб, а також зафіксовано 53 833 летальних випадки.

У Міністерстві охорони здоров'я звернулися до населення із закликом дотримуватися протиепідемічних заходів: слідкувати за дистанцією, носити маску, мити руки і робити щеплення проти COVID.

Зазначимо, що станом на 30 серпня, в Україні виявили 1356 нових випадків коронавірусу, при цьому було госпіталізовано 470 громадян.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що, станом на 31 серпня Україна продовжує перебувати в "зеленій зоні" карантину. У той же час з'явилася одна область, де показники вище норми, отже, є всі передумови, щоб регіон був внесений в "жовту зону" карантину. Йдеться про Вінницьку область. Протягом певного часу в Вінницькій області спостерігається стійка тенденція до збільшення випадків госпіталізації громадян, які хворіють коронавірусом і потребують медичної допомоги.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини