Головна Новини Суспільство медицина Шмигаль спрогнозував появу нових штамів коронавірусу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль спрогнозував появу нових штамів коронавірусу в Україні

В Україні готові до появи нових штамів COVID-19

9 лютого 2021, 14:02
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що в країну можуть прийти нові штами коронавірусу. Про це політик розповів під час свого виступу на форумі "Україна 30. Коронавірус: виклики та відповіді".

Шмигаль спрогнозував появу нових штамів коронавірусу в Україні

Денис Шмигаль заявив, що влада готова протистояти новим штамам коронавірусу - фото: з відкритих джерел

Так, за словами прем'єр-міністра, в Україну ще можуть прийти нові штами коронавірусу. Однак, попри цю невтішну новину, влада готова до такого повороту подій. Денис Шмигаль також зазначив, що в той період, поки в країні діяв жорсткий карантин, у медиків була можливість якомога краще вивчити вірус. Також лікарі приділили багато уваги питанням по рятуванню життя хворих на коронавірус і лікуванню цього захворювання.

На сьогодні в Україні готові 60 тисяч ліжок для хворих COVID-19. Також є 6 тисяч апаратів штучної вентиляції легенів. Влада з упевненістю заявляє, що зараз країна повністю готова боротися з коронавірусом, навіть в разі, якщо будуть виявлені нові штами, що зовсім не виключається.

Варто зазначити, що під час свого вчорашнього виступу на форумі президент Володимир Зеленський заявив, що уряд готовий скасувати карантинні обмеження для тих, хто вже перехворів або ж зробив вакцинацію.

Шмигаль зазначив, що зараз вакцинація від коронавірусу є чи не єдиним шансом українців повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що крім Зеленського, Шмигаль і Степанова позачергово можуть вакцинувати ще й інших "авторитетів", а також про те, що Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, чи будуть вакцинувати літніх людей вакциною AstraZeneca.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини