Головна Новини Суспільство медицина Крім Зеленського, Шмигаля та Степанова позачергово можуть вакцинувати ще "авторитетів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Крім Зеленського, Шмигаля та Степанова позачергово можуть вакцинувати ще "авторитетів"

Це допоможе викликати довіру українців

8 лютого 2021, 17:24
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства охорони здоров'я України Максим Степанов заявив, що в МОЗ розглядають можливість внести зміни до національного плану вакцинації проти коронавірусного захворювання. Вони передбачають швидше ввести вакцину не тільки президенту, голові уряду, голові МОЗ, а ще й "громадським авторитетам". Про це Степанов розповів на форумі з питань коронавірусу в Києві.

Крім Зеленського, Шмигаля та Степанова позачергово можуть вакцинувати ще "авторитетів"

Максим Степанов - фото з відкритих джерел

Голова Міністерства охорони здоров'я підкреслив, що дане рішення допоможе показати безпеку препарату, яким збираються вакцинувати населення країни, і таким чином викликати довіру співгромадян. Більш того, за словами міністра, швидше вакцинуватися можуть і громадські авторитети.

"Так сталося, що я і Володимир Олександрович не належимо до жодної групи ризику, тому припадаємо на п'ятий етап. Але щоб довести (безпеку вакцин — ред.) ... Таким шляхом йдуть різні країни світу, коли прищеплюються перші особи держави. в тому числі, тут можуть бути люди, які є авторитетами в суспільстві ", — заявив Степанов.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський пояснив, які категорії населення країни не мають права відмовитися від вакцини проти коронавірусу. При цьому поки що вакцинація є добровільною. При цьому державний голова сказав, що якщо людина не буде мати щеплення, то вона втратить деякі можливості.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що Україна отримає від Євросоюзу 50 млн євро. Засоби виділить державна кредитна установа ЄС — Європейський інвестиційний банк. Гроші спрямують на закупівлю вакцини , логістику і обладнання.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини