Головна Новини Суспільство медицина Схеми обману покупця під час масової вакцинації - Інтерпол
commentss НОВИНИ Всі новини

Схеми обману покупця під час масової вакцинації - Інтерпол

Загрози зриву кампанії вакцинації проти коронавірусу виникнуть з боку організованих злочинних груп

3 грудня 2020, 11:55
Поділіться публікацією:

Інтерпол попередив про загрози з боку організованих злочинних груп під час майбутніх кампаній вакцинації проти Covid-19, включаючи підроблені вакцини й крадіжку витратних матеріалів.

Схеми обману покупця під час масової вакцинації - Інтерпол

Вакцина от коронавируса

"Поки країни готуються до поширення вакцин, злочинні організації планують проникнути в їх ланцюги поставок або зруйнувати їх", — сказав Юрген Сток, глава глобальної поліції в Ліоні, Франція, у своїй заяві.

Відповідно до опублікованої заяви, загрози зриву кампанії вакцинації проти коронавірусу виникнуть з боку організованих злочинних груп. Інтерпол підкреслив, що попереджає про можливу крадіжку вакцин проти коронавірусу або обману людей, переляканих вірусом, за допомогою незаконної реклами.

Було встановлено, що багато злочинних угруповань до теперішнього часу продавали підроблені вакцини проти вірусу корони.

"Необхідність координації між правоохоронними органами та закладами охорони здоров'я також буде грати життєво важливу роль в забезпеченні безпеки людей і благополуччі спільнот. Кримінальні мережі також будуть намагатися обдурити громадськість за допомогою підроблених вебсайтів і неправильного лікування, що може істотно вплинути на здоров'я людей", — йдеться в заяві генерального секретаря Інтерполу Юргена Стока.

"Важливо, щоб співробітники правоохоронних органів були якомога більш підготовлені до будь-якої злочинної діяльності, пов'язаної з вакциною від вірусу корони, тому Інтерпол випустив це глобальне попередження", — додав Сток.

Раніше "Коментарі" писали, що ВООЗ посилила правила носіння масок під час пандемії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sexx

3 грудня 2020, 12:13

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/resoo


Новини