Головна Новини Суспільство медицина Секретар РНБО розповів, як боротися з коронавірусом - каже, у нього є профільна освіта
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретар РНБО розповів, як боротися з коронавірусом - каже, у нього є профільна освіта

Данілов ще на початку року висловлювався на користь народних способів укріплення імунітету

1 грудня 2020, 19:27
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов порадив українцям зміцнювати захисні сили організму під час пандемії в Україні за допомогою народних засобів – а саме, вживати всім відомі часник і цибулю, як робить саме він. 

Секретар РНБО розповів, як боротися з коронавірусом - каже, у нього є профільна освіта

В той самий час, сам політик, за його словами, на коронавірусну інфекцію не хворів. Каже, що через роботу хворіти немає коли та й не можна. Також Данілов розповів, що крім натуральних продуктів, свій організм в період епідемії він підтримує за допомогою вітамінів.

"Коли я з самого початку сказав, що треба вживати часник і цибулю – це не був жарт. Ви знаєте, у мене є певна освіта", — – наголосив Данілов.

Далі чиновник перерахував давно всім відомі факти про користь цибулі та часнику – факти про те, що в овочах є багато фітонцидів, які відіграють велику роль у зміцненні імунітету. 

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що навколо ВІЛ є велика кількість міфів і вигадок, які не відповідають дійсності.

Крім того, ми писали про те, що професор, лікар-імунолог Олександр Лукашев припустив, що через пару років коронавірус буде продовжувати циркулювати в повітрі, але люди почнуть простіше ставитися до пандемії та перестануть щодня стежити за статистикою захворюваності. Експерт зазначив, що через 2 роки люди будуть вже як мінімум один раз вакциновані від COVID-19, при чому різними вакцинами, і це допоможе знизити активність вірусу. Коли він перестане бути однією з головних проблем нашого життя і стане частиною медичної системи, то більша частина населення перестане ходити в медичних масках.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини