Головна Новини Суспільство медицина Росія повідомила про проблеми з виробництвом вакцини проти коронавірусу: які причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія повідомила про проблеми з виробництвом вакцини проти коронавірусу: які причини

А тим часом, російські влада вже анонсували масову вакцинацію від вірусу, який став причиною пандемії у світі

6 листопада 2020, 21:11
Поділіться публікацією:

Масова вакцинація проти COVID -19 в Росії відкладається. Жодному з чотирьох виробників не вдається стабілізувати препарат для масового виробництва. Аналогічна проблема була і у європейських фармацевтів.

Росія повідомила про проблеми з виробництвом вакцини проти коронавірусу: які причини

За словами представника фонду ATEM Capital, який спонсорує підприємства з виробництва високих технологій в області біотехнологій і молекулярної діагностики в США і Західній Європі, Антона Гопка, проблема масового виготовлення вакцини в тому, що поки не вдалося налагодити процес на реакторах великого об'єму. Крім того, партії експеріментних вакцин часто не проходять контроль якості.

За словами Гопка, вчені підприємств-виробників буквально цілодобово намагаються вирішити проблему, але на даний момент всі спроби налагодити масове виробництво вакцини безрезультатні. Вони обіцяють зробити якесь число доз препарату до кінця поточного місяця — можливо, якщо пощастить, кілька сотень тисяч, але мова про препарат для мільйонів людей поки не відповідає реальному стану справ.

Нагадаємо, виробник вакцини розповів про "унікальність" українського препарату.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини