Головна Новини Суспільство медицина Різке погіршення: в Україні зафіксували максимум нових випадків коронавірусу з початку року
commentss НОВИНИ Всі новини

Різке погіршення: в Україні зафіксували максимум нових випадків коронавірусу з початку року

Найбільша кількість хворих фіксується в Києві

18 березня 2021, 09:06
Поділіться публікацією:

В Україні кількість нових випадків захворювання на коронавірус стрімко зростає. Станом на 18 березня на території країни виявлено 15 053 випадків інфікування, передає РБК з посиланням на голову МОЗ Максима Степанова.

Різке погіршення: в Україні зафіксували максимум нових випадків коронавірусу з початку року

Cтатистика коронавірусу в Україні - фото з відкритих джерел

Зокрема, захворіло 744 дитини та 425 медичних працівників. Найбільша кількість хворих фіксується в столиці, Житомирській і Львівській областях.

Повідомляється, що за минулу добу одужали 6 514 осіб, госпіталізовано 4 376 пацієнтів, зафіксовано 267 випадків смерті від наслідків коронавірусного захворювання.

За весь час пандемії в Україні захворіло 1 504 076 людей, а також зафіксовано 29 253 летальних випадків.

Нагадаємо, що за позаминулу добу в Україні зафіксували 289 випадків смерті від коронавірусного захворювання. Це максимальне значення летальних випадків з початку пандемії на території країни.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов не виключив впровадження жорсткого карантину в Україні. Про це ж говорив і лікар-інфекціоніст Федір Лапій. Експерти вважають, що досвід більшості країн світу, який показує — загальний локдаун не убезпечує від наступних сплесків захворювання, зате жорстко б'є по економіці. Тому, по-перше, доречніше назвати основні зони ризику — "розсадники" інфікування. На цей момент (на відміну від карантину весни 2020 року) такі дослідження вже є. Ці види діяльності треба або обмежити, або жорстко контролювати. Не слід повністю блокувати торгівлю транспортні, але треба строго вимагати дотримання санітарних норм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини