Головна Новини Суспільство медицина "Новий привід для істерики": Комаровський розповів про мутований коронавірус (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Новий привід для істерики": Комаровський розповів про мутований коронавірус (ВІДЕО)

Медик Євген Комаровський висловив свою думку щодо нового штаму коронавірусу

23 грудня 2020, 11:54
Поділіться публікацією:








"Новий привід для істерики": Комаровський розповів про мутований коронавірус (ВІДЕО)

ФОТО: З відкритих джерел

У зв'язку з виявленням нового штаму коронавірусу у світі почалася ще одна хвиля паніки. Український лікар-педіатр вищої категорії, кандидат медичних наук, письменник і телеведучий Євген Комаровський записав на свій Youtube - канал нове відео на цю тему.

Медик відразу заявив, що йому зовсім незрозуміла паніка людей через появу нового штаму коронавірусу, оскільки мутації вірусів були завжди та це зовсім не новинка у світі медицини. Однак реакція людей на те, що відбувається, виявилася зовсім не спокійною.

Створюється враження, що хтось там нагорі дуже зацікавлений в тому, щоб ми всі постійно перебували в істеричному стані, — каже Комаровський.

За словами Євгена, в останні тижні він зауважив, що в Україні стало набагато спокійніше, якщо говорити про тему коронавірусу. Люди стали трохи менше панікувати та потроху приходити до тями. До того ж велися постійні розмови про вакцинацію. Однак це спокій, якого було дуже важко домогтися, було порушено новим звісткою про новий штам.

Подумаймо, чи не кожна мутація говорить про те, що вірус змінюється. Вакцина не створюється проти якогось одного фрагмента або молекули вірусу і не діє виключно на нього. Таким чином сміливо можна сказати, що виявлення нового штаму не вплине на вакцинацію, — запевняє медик.

Крім того, відомо, що ця мутація робить вірус більш небезпечним для людини. Комаровський вважає, що є якісь явища, які прості люди не розуміють і в цій історії, як не крути, замішана політика. А усі коронавірусні рішення не стільки медичні, як політичні.

Доктор порадив українцям не нехтувати використанням медичних масок і не перебувати, по можливості в громадських місцях. Що стосується масок, то потрібно стежити, щоб вона завжди закривала і рот і ніс. Ці прості правила допоможуть вам захистити себе від вірусів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що лікарі розповіли, що робити, якщо у вас алергія на вакцину від COVID-19, а також про те, що Україна отримає найбільшу "слабку" вакцину від Сovid-19.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини