Головна Новини Суспільство медицина Названо найнешкідливіший алкогольний напій
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо найнешкідливіший алкогольний напій

Вживання вина замість пива чи міцних алкогольних напоїв корисніше здоров'ю

5 листопада 2021, 03:30
Поділіться публікацією:

Деякі алкогольні напої можуть бути навіть корисними. Дослідники порівняли вплив на організм пива, вина та міцних спиртних напоїв. Вживання вина замість пива чи міцних алкогольних напоїв корисніше здоров'ю, пише flacon-magazine. Вчені з'ясували, що червоне вино допомагає знизити рівень поганого холестерину, а його антиоксиданти сприяють кращому кровообігу. Виявлено, що напій із виноградної лози корисний пацієнтам із хворобою Альцгеймера, що допомагає боротися із зайвою вагою. Але всі ці переваги можна отримати, якщо випивати не більше келиха на день, наприклад, за вечерею.

Названо найнешкідливіший алкогольний напій

Алкоголь (фото з відкритих джерел)

Як і червоне, рожеве вино допомагає знизити рівень холестерину та ризик серцевих нападів. І так! У цьому напої менше калорій, ніж у червоному вині, тому для тих, хто стежить за їхньою вагою, це знахідка.

"Вживання пива та сидру спричиняє більший ризик фібриляції передсердь у порівнянні з вживанням червоного та білого вина. Наші експерименти свідчать про те, що при вживанні невеликої кількості вина є мінімальний ризик розвитку фібриляції передсердь", – розповідають вчені.

Нагадаємо, у Німеччині вчені з Тюбінгенського університету опублікували результати експерименту, проведеного над пацієнтами із позитивним Covid-тестом. Про це повідомили у Міжнародному журналі інфекційних захворювань. Вчені з'ясували, що випивши деякі напої, можна отримати позитивний Covid-тест. Це стосується лише швидких аналізів на антиген, пише видання "Факти". Фахівці досліджували вплив напоїв, завдаючи на них різні рідини. Після цього ряд тестів показав наявність вірусу, хоч насправді його не було. "Ми виявили, що всі безалкогольні напої, енергетичні напої, алкогольні напої (горілка, віскі та бренді), мінеральна бутильована вода та газована мінеральна вода спровокували прояв червоної тестової смуги", — повідомляють дослідники.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини