Головна Новини Суспільство медицина Названі області із найкритичним показником нових випадків COVID
commentss НОВИНИ Всі новини

Названі області із найкритичним показником нових випадків COVID

З'явився перший претендент на потрапляння до "червоної" зони карантину

21 січня 2022, 14:25
Поділіться публікацією:

Не встигла Україна відійти від осінньої хвилі нового спалаху коронавірусу та вийти з "червоних" та "помаранчевих" карантинних зон, як знову ситуація загострюється. Нових кейсів зараження коронавірусом стає дедалі більше. І вже з'явилися перші регіони, що перейшли до "помаранчевих" зон, де стрімко зростає кількість виявлених випадків захворювань, а з ними і госпіталізація. Про це повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на сайт МОЗ.

Названі області із найкритичним показником нових випадків COVID

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

З сьогоднішнього дня в помаранчевій зоні карантину знаходяться 8 областей. У лідерах відразу за трьома критичними показниками (нових випадків, рівня та динаміки госпіталізацій) Івано-Франківська область. Тут темпи зараження коронавірусом зростають дуже швидко.

Далі за критичним показником нових випадків йдуть: Рівненська, Сумська та Чернівецька області.

Найтривожніша ситуація щодо рівня госпіталізації у Львівській області. Тут все більше заповнюється місць хврими на ковід.

Критичний коефіцієнт виявлення нових випадків перевищено у Тернопільській, Житомирській та Чернігівській областях.

Як видно з показників, які представили у МОЗ, першим претендентом на потрапляння до "червоної" карантинної зони є Івано-Франківська область. В цілому ж, якщо судити за географічним показником, то нова хвиля коронавірусу накриває всю Україну, зростає захворюваність по всіх регіонах.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ВООЗ раптово заявили, що не рекомендуватимуть країнам посилювати карантинні обмеження для мандрівників, оскільки їхня ефективність дуже низька, до того ж тяжко страждає економіка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини