Головна Новини Суспільство медицина На COVID-19 за добу захворіло вдвічі більше людей
commentss НОВИНИ Всі новини

На COVID-19 за добу захворіло вдвічі більше людей

Показники вдвічі вищі, ніж за попередню добу

5 жовтня 2021, 09:45
Поділіться публікацією:

За останню добу в Україні зафіксовано 9846 випадків коронавірусу. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

На COVID-19 за добу захворіло вдвічі більше людей

Медик, фото з відкритих джерел

Більше всього підтверджених випадків у Києві, Дніпропетровській, Запорізькій та Одеській областях. Серед захворілих 918 дітей та 207 медпрацівників. Загинуло 317 людей. Показники вдвічі вищі, ніж за попередню добу. 

У МОЗі радять виконувати найпростіші санітарні правила: дотримуватися дистанції, носити маску та користуватися антисептиками. А при перших симптомах хвороби медики радять одразу телефонувати своєму сіменому лікарю або ж на контакт-центр у МОЗ. 

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в Донецьку справжня катастрофа з захворюваністю на коронавірус. В окупованому Донецьку катастрофічно не вистачає лікарів, лікарні переповнені, швидкі вже навіть не приїжджають на виклики. Така ситуація через нову хвилю коронавірусу, яка охопила ОРДЛО. Як передає видання "Коментарі", про це розповідає у себе в Facebook український журналіст і блогер Денис Казанський. Журналіст розповідає, точних даних про захворюваність в Донецьку ніхто не озвучує, але не тільки тому що їх приховують, а ще й тому що цю статистику ніхто не веде, ті, що є повідомлення, не відповідають дійсності. У лікарнях вже немає місць, кисневі концентратори в страшному дефіциті. Призначенцям Путіна довелося перестати брехати про те, що в Донецьку лише кілька десятків осіб на добу заражаються коронавірусом. Тепер офіційно повідомляють від 600-700 нових підтверджених кейсів. В середині вересня була інформація про те, що в медустановах місць немає, але з того часу минуло півмісяця і ситуація тільки погіршилася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини