Головна Новини Суспільство медицина "Можна обмежитися прогулянками поблизу будинку", - Слуга народу вимагає скасувати рух транспорту на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Можна обмежитися прогулянками поблизу будинку", - Слуга народу вимагає скасувати рух транспорту на вихідні

На думку нардепа, в українців немає необхідності кудись їхати на вихідні

26 листопада 2020, 21:30
Поділіться публікацією:

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко вимагає від уряду скасувати транспортне сполучення під час карантину вихідного дня.

"Можна обмежитися прогулянками поблизу будинку", - Слуга народу вимагає скасувати рух транспорту на вихідні

Тищенко констатує, що черговий "антирекорд" за показниками захворюваності коронавірусною хворобою вказує на відсутність результативності локдауну на вихідні. На думку Миколи Тищенка, для досягнення необхідного результату потрібно зупинити рух громадського транспорту і маршрутних таксі на вихідні дні, оскільки саме це місце — головний розсадник коронавірусної інфекції, адже в ньому не дотримується соціальна дистанція, а іноді й правила носіння масок.

Народний обранець вважає, що українцям на вихідні не потрібно їхати кудись, а можна обмежитися прогулянкою у своєму районі. Для тих, хто все ж виконує службові обов'язки на в суботу або неділю, керівництво підприємства повинно забезпечити розвезення службовим транспортом.

”Можна обмежитися прогулянками поблизу будинку”, - Слуга народу вимагає скасувати рух транспорту на вихідні - фото 2


Раніше "Коментарі" писали про те, що в Офісі Президента розповіли про деталі можливого карантину на новорічні свята в цьому році.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини