Головна Новини Суспільство медицина МОЗ пропонує ввести обов'язкову вакцинацію проти COVID: кого торкнеться
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ пропонує ввести обов'язкову вакцинацію проти COVID: кого торкнеться

В обов'язковому порядку повинні отримати щеплення співробітники галузей освіти й обслуговування

29 червня 2021, 12:08
Поділіться публікацією:

У Міністерстві охорони здоров'я України виступили з пропозицією не допускати дітей без щеплення від COVID до освітніх закладів. Крім того, пропонується запровадити обов'язкову вакцинацію для частини дорослих громадян. Про це повідомив в інтерв'ю виданню "Ліга.life" заступник міністра охорони здоров'я Ігор Кузін, передає "РБК-Україна".

МОЗ пропонує ввести обов'язкову вакцинацію проти COVID: кого торкнеться

Ігор Кузін - фото з відкритих джерел

З його слів, діти, які не отримали вакцину від коронавірусного захворювання, можуть обрати дистанційний формат освіти.

"Я б вводив подібні норми в законі: не допускати в установи освіти дітей, які невакциновані і не мають на це об'єктивних причин, абсолютних медичних протипоказань", — підкреслив головний санлікар.

Заступник міністра також підкреслив, що в обов'язковому порядку повинні отримати щеплення співробітники галузей освіти та обслуговування. Їх, за словами Кузіна, не повинні допускати до робочих місць без щеплення.

"Для всіх інших забезпечити обов'язковість досить важко і сам процес контролю не матиме практичного сенсу. Це, скоріше, власний вибір людини", — сказав санлікар.

Раніше портал "Коментарі" писав, що нова хвиля захворюваності COVID може накрити Україну вже восени. Крім того, зупинити зростання захворюваності можна вакцинацією і карантинними обмеженнями.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що Дельта-варіант коронавірусного захворювання здатний передаватися за кілька секунд. Фахівець стверджує, що людині треба було кілька секунд, щоб заразитися коронавірусом, коли незнайомець проминув, здійснюючи покупки в одному з магазинів міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Крысолов

29 червня 2021, 11:46

И это тупорылое убожество у нас замминистра. Мир свихнулся. Медицинских фашистов ждёт Нюрнберг-2 и они закончат жизнь в камере для приговорённых к пожизненному. Желательно им к мордам намертво приклеит маски - они ведь блеяли, что это очень здорово, комфортно и полезно. Так пусть им и будет здорово, комфортно и полезно. Специальное приглашение в одиночку для пропагандиста медицинского фашизма анестезиолога Брыля из Израиля. Этот кадр не должен уйти от наказания.


Новини