Головна Новини Суспільство медицина МОЗ оновило список країн «червоної» зони
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ оновило список країн «червоної» зони

У 47 країнах світу епідеміологічна ситуація на тлі пандемії коронавірусу гірша, ніж в Україні

11 вересня 2020, 13:09 comments1106
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я України оновило список країн "червоної" зони, в яких на фоні пандемії коронавірусу COVID-19 епідеміологічна ситуація залишається складною. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

МОЗ оновило список країн «червоної» зони

Зараз в "червону" зону входять 47 країн, в яких кількість нових випадків зараження на коронавірус на 100 тис. населення за останні 14 днів перевищує аналогічний показник в Україні. Так, найбільше нових випадків зараження за останні два тижні на 100 тис. населення зафіксовано в Ізраїлі (394,6), Бахрейні (389,1) і в Аргентині (313,5).

Водночас в Україні за останні 14 днів рівень нових випадків зараження COVID-19 становить 88,1 випадку на 100 тис. населення.

Нагадаємо, з наступного понеділка, 14 вересня, оновлюється поділ України на зони за рівнем епідеміологічної небезпеки. У "жовтій" зоні опинилися, зокрема, Могилів-Подільський, кілька міст і районів Вінницької області, Луцьк, Володимир-Волинський та Нововолинськ та 8 районів Волині, міста Житомир і Малин та 6 районів Житомирщини, Берегове і Хуст на Закарпатті, місто Яремче і деякі райони Івано-Франківської, Бориспіль, Бровари, Буча, Васильків, Обухів Київської області, Одеса, Рівне, Черкаси, Чернігів, 17 районів Харківської області. Відзначається, що Київ і Вінниця стали "помаранчевими". Таке зонування буде діяти наступні два тижні.

Повний перелік країн.

МОЗ оновило список країн «червоної» зони - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини