Головна Новини Суспільство медицина МОЗ: Епідпоріг захворюваності на коронавірус перевищено в Києві і ще 20 областях
commentss НОВИНИ Всі новини

МОЗ: Епідпоріг захворюваності на коронавірус перевищено в Києві і ще 20 областях

У "червоній" зоні карантину знаходяться 11 регіонів України

5 квітня 2021, 11:47
Поділіться публікацією:

В Україні оновили показники регіонів щодо захворюваності на коронавірус. Згідно з інформацією Міністерства охорони здоров'я, у 21 із 25 регіонів перевищено епідеміологічний поріг захворюваності на Covid-19. Про це свідчать дані Міністерства охорони здоров'я, опубліковані 5 квітня.

МОЗ: Епідпоріг захворюваності на коронавірус перевищено в Києві і ще 20 областях

Коронавірус в Україні - фото з відкритих джерел

У "червоній" зоні продовжують перебувати 11 регіонів: Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області.

Нормі відповідають лише Вінницька (92,2% при нормі 100%), Херсонська (86,5%), Хмельницька (92,3%) і Чернівецька (95,2%) області. В інших регіонах цей показник вище норми. При цьому в Києві він становить 121,2%. Найгірший показник зафіксований у Тернопільській області — 206,2%.

Решта регіонів є "помаранчевими", крім Херсонської області. Вона — єдиний регіон у "жовтій" зоні карантину.

Зазначимо, що згідно з даними МОЗ, у "червону" зону потрапляють регіони, де протягом трьох днів перевищені два або більше показники по Covid.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні 1258 осіб отримали першу дозу щеплення від коронавірусу за неділю, 4 квітня. При цьому в Київській, Херсонській та Одеській областях не провакцинували жодної людини. Найбільше щеплень за добу зробили в Харківській області — 250, у Києві — 130. Зазначимо, що з початку вакцинації в Україні 291 822 особи отримали першу дозу Covid-вакцини, 2 — другу дозу.

Також нагадаємо, що відсьогодні столиця України переходить у "червону" зону. У Києві припиняється робота громадського транспорту. Однак чи будуть курсувати поїзди ? Чи зможуть українці з "червоних" зон потрапити в інші області? Про це розповіла пресслужба "Укрзалізниці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини