Головна Новини Суспільство медицина Медики запропонували нестандартний спосіб тестування на COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики запропонували нестандартний спосіб тестування на COVID-19

За словами медиків, новий спосіб діагностування коронавірусу - найбільш безпечний та дуже ефективний

2 лютого 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

Медики повідомили, що існує ще один дієвий спосіб діагностування коронавірусу в людини. Про це повідомляє медичний портал healthinfo.ua.

Медики запропонували нестандартний спосіб тестування на COVID-19

Медики пропонують діагностувати COVID-19 ректальним способом - деталі. Фото: dw.com

Так лікарі з Пекіна повідомляють, що найбільш безпечним та достовірним може стати ректальний мазок. За словами спеціаліста Лі Тунцзена ця методик ще точніша за ніж маски з носоглотки.

Лікарі наводять переконливі аргументи. Виявляється вірус тривалий час зберігається в прямій кишці та виділеннях. Ректальний спосіб дозволить діагностувати коронавірус на ранній стадії та в тих людей, які не мають симптомів хвороби.

Окрім того, при ректальному аналізі в медиків практично немає шансів заразитися коронавірусом.

Загалом даний підхід може запобігти 43 відсоткам випадків передачі інфекції.

Проте самі ж медики зазначають, що такий вид тестування доволі незручний. Тому його можна буде використовувати в окремих випадках.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, чому краще не використовувати експрес-тести для виявлення коронавірусу. Американські вчені повідомили, що експрес-тести — не ефективний спосіб виявлення хвороби у деяких випадках. Так цей метод тестування під час досліджень виявив лише 35,8 відсотка хворих серед безсимптомних та малосимптомних носіїв COVID-19. Подробиці експерименту читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" повідомляє, що німецькі науковці дослідили будову коронавірусу та прийшли до висновку, що SARS-CoV-2 має вразливі місця. Вчені Інститутів Товариства Макса Планка розглядали структуру різних компонентів коронавірусу. Що є найбільш вразливим місцем страшного вірусу, читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини