Головна Новини Суспільство медицина Медики та вчені виявили ще один симптом зараження штамом Омікрон
commentss НОВИНИ Всі новини

Медики та вчені виявили ще один симптом зараження штамом Омікрон

Шкірний висип може вказувати на зараження штамом "Омікрон". Раніше вчені встановили, що більшість проявів нового варіанта інфекції нагадують звичайну застуду.

28 грудня 2021, 08:35
Поділіться публікацією:

Світом продовжує активно поширюватися новий штам коронавірусу "Омікрон". Цей штам коронавірусу практично не вивчений через його аномальну швидкість поширення, тому медикам доводиться вже по ходу вивчати симптоматику захворювання, звертати увагу на те, як організм людини реагує на вірус. Раніше вчені звернули увагу на те, що симптоми захворювання "Омікроном" дуже схожі на захворювання звичайною застудою, — першіння в горлі, головний біль, тягучий біль у м'язах, закладеність носа. Тепер британські вчені виявили ще один симптом – висип на шкірі. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на портал "Daily Express".

Медики та вчені виявили ще один симптом зараження штамом Омікрон

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

Лікарі та вчені, що проаналізували дані програми ZOE Covid Symptom, дійшли висновку, що саме висипання на шкірі може стати основним симптомом штаму "Омікрон", який у своєму прояві дуже нагадує звичайну сезонну застуду.

При цьому немає якоїсь однієї характеристики висипів на шкірі. В одних хворих простежується різке свербіння, в інших тільки візуально можна відзначити почервоніння, але вони практично не турбують. В декого спостерігаються і почервоніння, і сильне свербіння – все разом.

Медики вважають, що висипання можуть свідчити, що "Омікрон" почав долати ваш організм, тому що висипання зазвичай з'являються на початку хвороби. Вони можуть не зникати досить тривалий час.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у ВООЗ розповіли чому категорично проти чергового локдауну, незважаючи на зростання заражень "Омікроном". Наслідкти можуть бути дуже фатальними. Тому від локдауну краще утриматися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

29 грудня 2021, 11:11

Комплекс для укрепления иммунитета заказывай здесь https://dnsp.com.ua/p571759130-vosstanovlenie-immuniteta-bad.html


Новини