Головна Новини Суспільство медицина Ляшко повідомив, скільки відсотків українців може отримати вакцину від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко повідомив, скільки відсотків українців може отримати вакцину від коронавірусу

Нею можна забезпечити максимум 20% населення

28 липня 2020, 23:24 comments1087
Поділіться публікацією:

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що Україна може отримати вакцину від коронавіруса навесні 2021 року, і нею можна забезпечити 20% населення. Про це він розповів на онлайн-зустрічі з Європейською бізнес-асоціацією, повідомляє "НВ".

Ляшко повідомив, скільки відсотків українців може отримати вакцину від коронавірусу

Ляшко нагадав, що останню стадію випробувань вакцини від коронавіруса почали сім компаній в світі. До кінця року стануть відомі результати досліджень і, можливо, навесні вакцину почнуть поширювати.

"Україна приєдналася до глобальної ініціативи COVAX, було доручення президента, він взяв під контроль забезпеченість України в першу чергу вакцинами проти COVID-19. Ми активно над цим працюємо, є обіцянка, що як мінімум на 20% населення вакцина прийде в рамках концерну COVAX", — сказав він.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що про відкриття кордонів європейськими країнами для українських громадян буде можливим за умови, якщо в Україні 2 тижні поспіль буде реєструватися не більше 480 випадків COVID-19 на добу. Про це на зустрічі з Європейською бізнес асоціацією, яка транслювалася на платформі ZOOM, сказав заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини