Головна Новини Суспільство події Ляшко назвав умову, коли європейські країни відкриють кордони для українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ляшко назвав умову, коли європейські країни відкриють кордони для українців

Все як і раніше залежить від числа захворілих всередині країни

28 липня 2020, 18:48 comments1336
Поділіться публікацією:
Відкриття кордонів європейськими країнами для українських громадян буде можливим за умови, якщо в Україні 2 тижні поспіль буде реєструватися не більше 480 випадків COVID-19 на добу. Про це на зустрічі з Європейською бізнес асоціацією, яка транслювалася на платформі ZOOM, сказав заступник міністра охорони здоров'я, головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко.

"Багато що залежить саме від українців. Якщо ми всі дисципліновано одягнемо маски, перестанемо відвідувати місця масового скупчення людей, це значно вплине на статистику, ми зможемо перейти на статистику 24 випадки на 100 тисяч населення за два останні тижні. Щоб до цієї цифри прийти, нам треба, щоб протягом 14 днів реєструвалося не більше 480 випадків на добу. Сьогодні ми реєструємо 800, 900, 1000 випадків в день", — сказав Ляшко.

Ляшко назвав умову, коли європейські країни відкриють кордони для українців

Раніше "Коментарі" повідомляли, чому головний санлікар України Віктор Ляшко сам вирішив відмовитися від внутрішньопартійної боротьби за крісло мера Києва. Відмовитися від місцевих виборів Віктор Ляшко вирішив, перш за все, щоб залишитися на посаді головного санітарного лікаря.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини