Головна Новини Суспільство медицина Лікували бронхіт і отруєння, а виявився COVID-19: в Кропивницького 11-місячна дитина померла від коронавирусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Лікували бронхіт і отруєння, а виявився COVID-19: в Кропивницького 11-місячна дитина померла від коронавирусу

Рідні навіть не побачили дитину після смерті. З моргу їм видали закриту труну і заборонили розкривати його, аргументуючи, що можна допустити поширення інфекції

16 листопада 2020, 15:40
Поділіться публікацією:

У Кропивницького померла дівчинка 11 місяців від роду. Причиною смерті медики назвали коронавірусну інфекцію. Мати дівчинки стверджує, що дитина померла в результаті медичної помилки, адже лікували дитину від бронхіту та отруєння.

Лікували бронхіт і отруєння, а виявився COVID-19: в Кропивницького 11-місячна дитина померла від коронавирусу

Жінка розповідає, що з 18 жовтня разом з донькою вона перебувала на стаціонарному лікуванні в одній з районних лікарень. Після конфлікту матері з медперсоналом дитину виписали. Кілька днів по тому у дівчинки почалося різке погіршення здоров'я. ЇЇ було госпіталізовано в обласну лікарню Кропивницького з підозрою на інтоксикацію. Стан маленького пацієнта було вкрай важким — дівчинку відразу ж  перевели в палату інтенсивної терапії, де у неї діагностували коронавірусну інфекцію. На жаль, через ускладнення, викликані вірусом, які вплинули на головний мозок, 5 листопада дитина померла.

Батьки  вважають, що смерть дочки була допущена в результаті медичної помилки:

"Вони самі говорили, що не лікували дочку від коронавірусу, а лікували від чогось іншого. Ми з мамою потім намагалися отримати довідку в Кропивницькій міській лікарні про те, як і чим лікували дівчинку, але нам винесли якийсь папірець — і все. Лікарі просто від нас тікали", — ділиться жінка.

Рідні навіть не побачили дитину після смерті. З моргу їм видали закриту труну і заборонили розкривати його, аргументуючи, що можна допустити поширення інфекції. До того ж глава ОТГ, де проживала сім'я, заборонив жителям приходити на похорон до дитини. Водночас мати дівчинки отримала негативний результат на COVID-19.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в неділю, 15 листопада, помер новоспечений мер Конотопа Олександр Луговий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини