Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус в світі: Pfizer подав вакцину на реєстрацію і готовий до продажу
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в світі: Pfizer подав вакцину на реєстрацію і готовий до продажу

Продаж вакцини відкриється за кілька годин після реєстрації

20 листопада 2020, 17:42
Поділіться публікацією:

Американська фармацевтична компанія Pfizer і спільно з німецьким BioNTech сьогодні, 20 листопада, подали необхідний пакет документів на реєстрацію в Сполучених Штатах Америки створеної вакцини проти COVID-19. Про це проінформувала служба зі зв'язків з громадськістю Pfizer.

Коронавірус в світі: Pfizer подав вакцину на реєстрацію і готовий до продажу

На даний момент пакет документів знаходиться на розгляді в Управлінні із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA).

Також відомо, що творці препарату залишили заявки і в інші країни, такі як Австралія, Великобританія, Канада і Японія. За словами представників фармконцерну, в цьому році заплановано "розлити" до 50 млн доз вакцини, у 2021 — до 1,3 млрд. Також відомо, що вони будуть готові відкрити продаж препарату протягом кількох годин після реєстрації.

Раніше "Коментарі" писали про те, що виробник ліків Pfizer заявив в середу, що його вакцина проти коронавірусу ефективна на 95 відсотків і не має серйозних побічних ефектів. Це перший набір повних результатів випробувань вакцини на пізній стадії, оскільки кількість випадків захворювання Covid-19 стрімко зростає по всьому світу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини