Головна Новини Суспільство медицина Коронавірус у світі: нарешті хороші новини від ВООЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус у світі: нарешті хороші новини від ВООЗ

Будемо сподіватися, що очікування експертів організації виправдаються

19 листопада 2020, 19:38 comments2265
Поділіться публікацією:

ВООЗ зафіксував скорочення захворюваності коронавірусом у світі. Експерти Всесвітньої організації здоров'я вважають, що це може говорити про те, що пік епідемії захворювання минув.

Коронавірус у світі: нарешті хороші новини від ВООЗ

За словами представника ВООЗ в Росії Меліти Вуйнович, статистика хворих COVID-19 протягом останніх семи днів скоротилася на 10 відсотків у порівнянні з попередніми двома тижнями. Також чиновниця зазначила, що на цей час вогнищем захворюваності є Північна Америка і Європа — саме тут за минулий тиждень сталося понад 80 відсотків випадків інфікування коронавірусною хворобою.

Крім того, Вуйнович заявила, що винахід створення вакцини проти вірусу, який викликав пандемію, створить умову для зупинки поширення COVID-19, але захворюваність буде фіксуватися, адже вакцинація запобігає появі коронавірусу, а не лікує тих, хто вже заразився.

Раніше портал "Коментарі" писав про те, що в європейській квартирі Всесвітньої організації охорони здоров'я не впевнені, що винахід вакцини проти COVID-19 зупинить епідемію, адже вона допоможе не всім, оскільки вже з'явилися ознаки того, що можуть бути випадки, коли вакцина може виявитися неефективною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://echo.msk.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини