Головна Новини Суспільство медицина Комаровський розповів про купу проблем у дітей, які може спричинити COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Комаровський розповів про купу проблем у дітей, які може спричинити COVID-19

Лікар Комаровський вважає, що захворювання дітей коронавірусом може мати низку негативних наслідків

18 січня 2022, 07:54
Поділіться публікацією:

Невірно вважати, що діти не хворіють на коронавірус. Насправді вони теж хворіють і в дітей виникає Long Covid, тобто, діти хворіють легко, переносять хворобу здебільшого без ускладнень, але потім ці діти не можуть вчитися нормально. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі каналу "Україна 24" розповів найвідоміший педіатр країни Євген Комаровський.

Комаровський розповів про купу проблем у дітей, які може спричинити COVID-19

Євген Комаровський. Фото: фейсбук Євгена Комаровського

Лікар пояснив, у дітей, які перехворіли на коронавірус, виникають проблеми, вони не можуть запам'ятати найпростіший вірш, у дітей виникає купа проблем з навчанням. Крім того, у дитини може збільшитись ризик того ж цукрового діабету.

Євген Комаровський також звернув увагу на те, що коли діти хворіють на коронавірус, то це ще й небезпечно тим, що вони активно заражають дорослих. Діти є об'єктом того, де активно відбувається мутація вірусу. Комаровський наголосив, що всі вище перераховані доводи підкреслюють важливість вакцинації від коронавірусу не лише дорослих, а й дітей.

"Є достатня кількість приводів, щоб ухвалити рішення про те, що вакцинація дітей проти коронавірусу має стати обов'язковою. Я тим, хто мені довіряє, рекомендуватиму вакцинацію дітей, але ви вирішите самі", – заявив фахівець.

Доктор Комаровський додав, що у світі є країни, де вже починають вакцинувати дітей з 3 років. Рішення України розпочинати вакцинацію дітей з 12 років лікар пояснив тим, що у нас влада просто боятися зв'язуватися з тими, хто почне розповідати про "експерименти над дітьми". У медицину також втручається політика.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Комаровський розповів, що точно не можна робити при переохолодженні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини