Головна Новини Суспільство медицина Інфекціоніст розповів, кому вдасться уникнути зараження штамом Омікрон
commentss НОВИНИ Всі новини

Інфекціоніст розповів, кому вдасться уникнути зараження штамом Омікрон

Більшість людей заразиться COVID

12 січня 2022, 15:25 comments1016
Поділіться публікацією:

Від зараження новим штамом коронавірусу "Омікрон" не врятуються ні ті, хто вже раніше перехворів на COVID-19, ні ті, хто пройшов повний курс вакцинації. При цьому важкий перебіг хвороби у вакцинованих людей малоймовірний. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє інфекціоніст США Ентоні Фаучі, повідомляє портал "Коментарі", посилаючись на канал "CNN".

Інфекціоніст розповів, кому вдасться уникнути зараження штамом Омікрон

Коронавірус. Фото з відкритих джерел

Інфекціоніст вважає, що головний удар нового штаму відчують ті, хто не щеплений проти коронавірусу. Якщо щеплена людина і захворіє, то вона перенесе хворобу легко, цілком імовірно – без наслідків. Про це свідчу дані, які сьогодні є у медиків.

Ентоні Фаучі зазначив, якщо ж говорити про те, кому вдасться уникнути захворювання, то засмутити доведеться всіх – уникнути інфікування не вдасться нікому. Очевидно, новий штам наздожене і тих, хто пройшов повний курс вакцинування, і тих, хто зробив щеплення щеплення. Але їм вдасться уникнути попадання до лікарні, вакциновані мають перенести хворобу без ускладнень.

Читайте також раніше на порталі "Коментарі" — у Національній академії наук України вважають, що країна перебуває на старті нової хвилі захворювання на коронавірус. Це дуже добре помітно, якщо аналізувати статистику, яка показує, що порівняно з останнім тижнем 1 грудня зростання захворюваності в Україні на рівні 40%. Медики попереджають, що відсоток зростатиме. Наслідки масових гулянь та свят дадуть про себе знати. Також на збільшенні відсотка захворюваності позначиться те, що закінчилися зимові канікули та школярі повернулися за парти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини