Головна Новини Суспільство медицина Ілон Маск розповів, що думає про вакцини від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розповів, що думає про вакцини від коронавірусу

Відомий винахідник вважає, що людям варто вакцинуватися проти COVID-19

8 квітня 2021, 17:22
Поділіться публікацією:

Чимало людей часто звертається до позицій лідерів громадської думки. Одним серед таких є мільйонер Ілон Маск, який займається розвитком сфери космічних польотів. Як відомо, геній-винахідник здатний однією публікацією в соцмережах змусити "злетіти до небес" акції компаній. Цього разу під увагу Маска потрапила коронавірусна вакцинація.

Ілон Маск розповів, що думає про вакцини від коронавірусу

Маск підтримує вакцинацію від коронавірусу. Фото з відкритих джерел

За рік пандемії Ілон Маск мало коментував ситуацію із COVID-19 у світі, хоча і стверджував, що також переніс коронавірус. Однак особливої тривоги щодо хвороби винахідник не висловлював, а якось навіть назвав коронавірус одним із видів звичайної застуди та не розумів сенсу у паніці.

Однак цього разу мільйонер розповів, що підтримує ідею щеплень від коронавірусу. За його словами, наукові результати говорять самі за себе, тому вакцинуватися проти хвороби слід в обов'язковому порядку.

Також Маск зазначив, що випадки негативної реакції на компоненти вакцини іноді реєструються, але з алергією можна впоратися за допомогою спеціальних ліків. Одні з них — EpiPen — він навіть згадав у своєму твіті.

Варто підкреслити, що цей препарат є спеціальним шприцом із лікарським розчином, який здатний зняти анафілактичний шок та інші неприємні моменти алергічної реакції.

До слова, раніше Ілон Маск стверджував, що ані він, ані його близькі родичі не планують вакцинуватися проти COVID-19. Чи змінив власник компанії "Space X" свою думку, поки не повідомляється.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, які препарати для вакцинації українців будуть використовуватися і коли вони потраплять на територію нашої країни. Подробиці — в нашій інфографіці.

Також на порталі ви можете дізнатися, чи чекати введення обов'язкових "ковід-паспортів" в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини