Головна Новини Суспільство медицина Голубовська назвала препарат, який рятує життя українців від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Голубовська назвала препарат, який рятує життя українців від коронавірусу

Ці препарати зазвичай застосовують в лікуванні ревматоїдного артриту

14 січня 2021, 20:04 comments1715
Поділіться публікацією:

Ведучий інфекціоніст України, професор Ольга Голубовська на своїй сторінці в соціальних мережах розповіла, які препарати є ефективними в боротьбі з COVID-19. Було проведено нове наукове дослідження, яке продемонструвало високу ефективність таких препаратів, як тоцілізумаб і сарілумаб.

Голубовська назвала препарат, який рятує життя українців від коронавірусу

Лікування коронавірусу. Фото: unsplash

Голубовська повідомила, що тоцілізумаб підходить для лікування важких випадків коронавірусної інфекції, однак його хотіли прибрати з протоколу лікування.

У процесі наукового дослідження було детально вивчено 3,9 тисяч хворих з 15 країн. Результати показали, що дані препарати допомагають кожному 12-му хворому. А потенційний ризик смерті зменшується на 24 відсотки, передає The Guardian.

"Хочу сказати деяким нашим колегам — якщо ви не розумієте, коли і кому призначати цей препарат, це ваші проблеми, а не смертельно хворих пацієнтів. Вчіться, якщо дано, ми для цього все робимо, а якщо не дано, йдіть з медицини або вибирайте собі професію, не пов'язану з терапією. Про обговорення протоколів в непрофесійному середовищі, за "посилання" активістів або чиновників я взагалі мовчу, цей дурдом може бути тільки у нас. Невже з самого початку не було зрозуміло, що "посилання" з'являться пізніше, а хворих треба лікувати зараз? і тепер уявіть собі, що було б без нашого постійно критикованого всякими філологами і далекими від проблеми людьми протоколу ... "- написала інфекціоніст.

Також Голубовська додала, що має намір перенести дискусію з приводу протоколу лікування в професійну площину.

Також ми писали, Голубовська дала прогноз по коронавірусу. Провідний український інфекціоніст Ольга Голубовська пояснила, як змінювався COVID-19, починаючи ще з самого першого випадку — з березня 2020 року. Цією інформацією вона поділилася на своїй сторінці в соціальних мережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sex

15 січня 2021, 02:58

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини