Головна Новини Суспільство медицина Головний санлікар Ляшко підчепив коронавірус після вакцинації — подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний санлікар Ляшко підчепив коронавірус після вакцинації — подробиці

Сам посадовець «зради» у своїй хворобі не вбачає

15 березня 2021, 17:41 comments1262
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 15 березня, про діагностований у себе коронавірус повідомив головний санлікар України Віктор Ляшко. Хвороба не обійшла його стороною навіть попри попереднє вакцинування індійським препаратом Covishield. При цьому сам представник МОЗ значної проблеми у ситуації не вбачає.

Головний санлікар Ляшко підчепив коронавірус після вакцинації — подробиці

Ляшко підчепив коронавірус після вакцинації. Фото: Чернівецька ОДА

Як пояснює Ляшко, найбільша стійкість імунітету до COVID-19 після вакцинації проявляється як мінімум на 22 день. 76-відсоткову ефективність препарат проявляє саме із цього часу і до закінчення 90-добового періоду після введення першої дози.

"У мене був лише 13 день після щеплення, коли з’явилися симптоми, тому зрада відміняється", — стверджує головний санітарний лікар держави.

За його словами, у цей період вакцина від коронавірусу лише почала формувати імунітет проти хвороби, не встигнувши виробити достатню кількістю антитіл.

При цьому Ляшко переконаний, що хворобу перенесе досить швидко і без додаткових складнощів, що дозволить йому повернутися до виконання безпосередніх посадових обов’язків. Поки ж санлікар перебуває на лікарняному та закликає українців вчасно звертатися за медичною допомогою у разі необхідності.

Допис Віктор Ляшко завершив постскриптумом, у якому навіть пожартував, що звістка про його хворобу дозволить розбавити новинний контент, сповнений фактажем про нардепа Олександра Дубінського.

І якщо навіть сам посадовець згадав цю тему, "Коментарі" нагадують, що розповідали — відсьогодні нардеп Дубінський офіційно не є членом партії "Слуга народу". У нашому матеріалі можна детальніше дізнатися, який подальший розвиток політичних подій прогнозують експерти.

Також на порталі вдасться ознайомитися зі списком правил, яким людина має обов’язково слідувати після вакцинації від коронавірусу. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Наталья

15 березня 2021, 20:21

Если даже человек заболеет после вакцинации, он намного легче перенесет болезнь. Поэтому вакцинироваться всё равно нужно.


Новини