Головна Новини Суспільство медицина Генетик розповіла, чи має Путін шанси прожити 100 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Генетик розповіла, чи має Путін шанси прожити 100 років

Генетик Олена Підгорна вважає, що "погані справи" російського диктатора Володимира Путіна дають йому натхнення та шанси прожити довге життя.

14 березня 2024, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президенту Росії Володимиру Путіну минулого року виповнилось 72 роки. У ЗМІ постійно з’являються повідомлення про хвороби російського диктатора та можливість його скорої смерті. Кандидат біологічних наук та генетик Олена Підгорна розповіла про шанси Путіна прожити до 100 років.

Генетик розповіла, чи має Путін шанси прожити 100 років

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Більшість родичів Володимира Путіна довгожителі та прожили понад 80 років. Зокрема це стосується його батьків: матір померла у 87, а батько – у 88 років. Дід російського диктатора прожив до 86 років, а нещодавно померлий двоюрідний брат до 91 року. 

Попри те, що самому Путіну 72 роки кандидат біологічних наук Олена Підгорна в інтерв'ю для видання "Телеграф" вказує, що генів довголіття існує кілька сотень і вони не так легко наслідуються.

"Довголіття не наслідується прямо, як колір очей або волосся. За довголіття відповідає більш, аніж 200 генів у нашому організмі", — говорить генетик.

За її словами на тривалість життя впливає довкілля, харчування та спосіб життя. Лише після 65-70 років можна розраховувати на генетику.

Підгорна додає, що існує багато досліджень, які вказують, що оптимісти та люди з позитивним мисленням живуть довше, ніж песимісти. Генетик пояснює, що диктатори подібно Путіну можуть надихатись своїми справами та злочинами, що допомагає їм почуватись краще, а відповідно і жити довше.

"Позитивний настрій для кожної людини має своє визначення. Якщо ми почуваємося життєрадісними, роблячи добро і живучи у мирі зі світом, покидьки можуть щиро радіти і зберігати оптимізм, скоюючи злочини проти людства", — говорить Олена Підгорна та додає, що таких людей як Путін на Землі тримають "погані справи".

За словами генетика люди можуть прожити без трансплантацій до 100 років, а завдяки сучасним можливостям ще довше. Підгорна вказує, що Путін все одно помре, однак за свої додаткові роки життя він може зробити багато лиха, тому українцям потрібно розраховувати на власні сили, а не на інші фактори.

"Судячи з усього, в питанні тривалості життя Путіна українцям варто сподіватися не на генетику і хвороби, а виключно на власні сили" — підсумовує Підгорна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що експерти в галузі нейробіології та людської поведінки розповіли, чи може президент РФ Володимир Путін бути психопатом.

Також "Коментарі" писали, що найстарішій жінці світу виповнилось 117 років. Вона розповіла, у чому її секрет довголіття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 березня 2024, 15:23

Обидва кривавих карликових Зла помруть одночасно.


Новини