Головна Новини Суспільство медицина Генеральний директор Pfizer повідомив, коли люди зможуть повернутися до "звичайного життя"
commentss НОВИНИ Всі новини

Генеральний директор Pfizer повідомив, коли люди зможуть повернутися до "звичайного життя"

Голова Pfizer бачить повернення до «звичайного життя» навесні

17 січня 2022, 17:28
Поділіться публікацією:

Альберт Бурла, генеральний директор Pfizer, сказав в інтерв'ю, опублікованому в неділю, 16 січня, що він вірить, що десь навесні після двох років боротьби з пандемією COVID-19 відбудеться "повернення до нормального життя". Про це повідомляє Fox News.

Генеральний директор Pfizer повідомив, коли люди зможуть повернутися до "звичайного життя"

Вакцина Pfizer - фото з відкритих джерел

Про це Бурла сказав французькій газеті Le Figaro, повідомляє Financial Times.  Директор Pfizer вважає обсяг тестування, вакцинації та нові методи лікування ключовими факторами, які призведуть до остаточного виходу світу з пандемії COVID-19, яка забрала життя 850 000 людей лише в США.

Противірусні препарати від COVID-19 розглядаються як наступний крок у боротьбі з вірусом. Вакцини допомогли запобігти смерті під час недавньої хвилі інфекцій, але критики стверджують, що вони мало зробили для уповільнення поширення хвороби через можливість передачі омікронного варіанту.

Минулого місяця регулятори охорони здоров’я США дозволили Paxlovid лікувати ранні інфекції COVID-19. Завдяки препарату відзначається майже 90-відсоткове зниження кількості госпіталізації та смертності серед пацієнтів, які найбільш схильні до тяжкого захворювання.

Як повідомляли раніше "Коментарі", компанія "Pfizer" активно працює над тим, щоб найближчим часом було офіційно зареєстровано нову вакцину, яка зможе протистояти новому штаму "Омікрон". За попередніми оцінками вченим та медикам ще потрібно трохи більше місяця для того, щоб вийти на фінішну пряму у розробці вакцини. Якщо все піде за планом, то вже у березні така вакцина з'явиться у багатьох країнах. Незважаючи на те, що офіційно випуск такої вакцини заплановано на березень 2022 року, вже зараз компанія займається розробкою та випуском першої партії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини