Головна Новини Суспільство медицина Філіпінський вчений вирішив створити вакцину від коронавірусу, яку можна буде розчинити у вині або пиві
commentss НОВИНИ Всі новини

Філіпінський вчений вирішив створити вакцину від коронавірусу, яку можна буде розчинити у вині або пиві

Нову вакцину вирішив створити вчений, який також є священиком

10 квітня 2021, 16:53
Поділіться публікацією:

Філіппінський дослідник, який займається молекулярною біологією, Никанор Аустріако працює над створенням нової вакцини проти коронавірусної інфекції COVID -19, яку можна розчинити в пиві, вині, воді, молоці та будь-якій іншій рідині. Про це пише ABS-CBN News.

Філіпінський вчений вирішив створити вакцину від коронавірусу, яку можна буде розчинити у вині або пиві

Вакцина від коронавірусу, яку можна розчинити у вині або пиві

Основою для вакцини повинні стати дріжджі Saccharomyces boulardii, які застосовують у якості пробіотиків. Вчений наголошує на тому, що його метою є розробка двох версій препарату, одна з яких повинна буде боротися з вихідним штамом, а інша — з південноафриканським і бразильським штамом.

Вчені генетично модифікували дріжджі, щоб вони синтезували в організмі людини спайковий білок і створювали імунну відповідь на коронавірус. Вакцина вже проходить випробування, які і покажуть її ефективність.

Нагадаємо, за рік пандемії коронавірусу Ілон Маск мало коментував ситуацію з COVID-19 в світі, хоча стверджував, що теж переніс коронавірус. Однак особливої тривоги щодо хвороби винахідник не висловлював, а одного разу навіть назвав коронавірус одним з видів звичайної застуди та не бачив сенсу в паніці. Однак цього разу мільйонер розповів, що підтримує ідею щеплень від коронавірусу. За його словами, наукові результати говорять самі за себе, тому вакцинуватися проти хвороби слід в обов'язковому порядку. Також Ілон Маск зазначив, що випадки негативної реакції на компоненти вакцини іноді реєструються, але з алергією можна впоратися за допомогою спеціальних ліків. Одне з них — EpiPen — він навіть згадав у своєму дописі у соціальній мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини