Головна Новини Суспільство медицина Доктор Комаровський розкрив користь часто вживаного продукту при ГРВІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Доктор Комаровський розкрив користь часто вживаного продукту при ГРВІ

Лікар Комаровський заявив, що розчин з води і куховарської солі корисний при лікуванні ГРВІ

10 вересня 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

З настанням холодів в Україні батьків все частіше хвилює питання, як діяти, якщо дитина захворіла на ГРВІ. Лікар і телеведучий Євген Комаровський розповів, який популярний продукт корисний при лікуванні ГРВІ та заспокоїв батьків, якщо дитина хворіє 6-12 разів на рік ГРВІ — це нормально. Своєю думкою він поділився в ефірі телеканалу "Україна", запис випуску доступна на офіційному YouTube-каналі фахівця.

Доктор Комаровський розкрив користь часто вживаного продукту при ГРВІ

Комаровський. Фото скріншот з відео

За словами педіатра, за допомогою кухонної солі можна зробити спеціальний розчин, здатний зволожити носоглотку при ГРВІ.

"Якщо ми візьмемо літр кип'яченої води, і туди додамо дев'ять грамів або чайну ложку солі, у нас вийде щось, схоже на фізрозчин і ось цим розчином можна промивати носик, полоскати горло", — розповів доктор Комаровський.

Якщо дитина захворіла, батьки одразу починають її лікувати, але доктор впевнений, що при ГРВІ, треба давати багато пити, добре зволожувати приміщення, не влаштовувати постільний режим і не намагатися нагодувати дитину.

Нагадаємо, доктор Комаровський розповів, від чого потрібно позбутися, щоб бути здоровим. Головний рецепт здоров'я і довгих років життя криється в тому, щоб позбутися від негативних емоцій. На думку доктора, джерелом негативної інформації може бути хто завгодно. Той же сусід по будинку або ж погана передача по телевізору, і навіть ваш керівник на роботі. І завдання людини, яка піклується про своє здоров'я, захистити себе від таких людей, від тих чинників, які продукують негативну інформацію.

Також читайте на порталі "Коментарі" - доктор Комаровський розкрив три секрети про здоров'я дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини