Головна Новини Суспільство медицина COVID-хворі отримали попередження від постачальників кисню
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-хворі отримали попередження від постачальників кисню

Лікарня на Миколаївщині отримала лист від постачальника кисневих балонів

20 жовтня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Інформаційне агентство "Уніан" повідомляє про критичну ситуацією з постачанням кисню для хворих у лікарнях Миколаївської області.

COVID-хворі отримали попередження від постачальників кисню

Балони з киснем - фото з мережі

Лікарі Вознесенської багатопрофільної лікарні у пості на Фейсбук повідомили, що установа отримала листа від ТОВ фірми "Кріогенсервіс" – компанії, яка постачає кисневі балони для хворих на ковід. Компанія попереджає, що незабаром припинить постачання своєї продукції, так як у виробників немає кисню у об'ємах, яких зараз потребує медична система.

Ситуація з нестачею кисню у цій лікарні відбувається вже повторно під час пандемії. Між тим життя людей у ковідному шпиталі залежить від можливості надати їм кисень у потрібний момент.

Міністерство охорони здоров'я, яке мало бачити повідомлення лікарів, поки що не відповідає. Місцева влада – Євгеній Величко, міський голова, та Віталій Кім, голова Миколаївської ОДА — поки що не відреагувала на ситуацію. Директор компанії пише у офіційному листі, що відповідні повідомлення надіслані керівництву державних органів влади і просить лікарні у свою чергу також звернутись до них щодо кризи з постачанням кисню.

Місто Вознесенськ знаходиться за 90 км від Миколаєва. У ньому проживає близько 35 тис. населення. Станом на 15 жовтня ковідний шпиталь у місті заповнений повністю – усі 120 місць. Усі 120 – не вакциновані.

ТОВ фірми "Кріогенсервіс" – компанія з постачання медичних газів та промислового газозабезпечення. Згідно з інформацією системи ПРОЗОРРО, з нею співпрацюють Одеська обласна клінічна лікарня, Одеська обласна дитяча клінічна лікарня, Київська міська клінічна лікарня №1, 3, 17, Рівненська обласна клінічна лікарня. 

Про місце України у рейтингу смертності від коронавірусної хвороби видання "Коментарі" раніше інформувало своїх читачів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини