Головна Новини Суспільство медицина COVID-19 в Україні: скільки людей захворіло за добу
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-19 в Україні: скільки людей захворіло за добу

За минулу добу на коронавірус в Україні захворіло 504 дитини

4 квітня 2021, 09:45 comments1297
Поділіться публікацією:

Порівняно з учорашнім днем в Україні станом на 4 квітня спостерігається зниження захворюваності на коронавірусну інфекцію. Але вірус не здає обертів. За минулу добу в країні зафіксували ще 13 738 нових випадків.

COVID-19 в Україні: скільки людей захворіло за добу

Статистика COVID-19 на 4 квітня (фото з відкритих джерел)

Згідно з даними РНБО, діагноз "COVID-19" наразі має 364 183 українці. Жертвами пандемії вже стали 34 333 особи, з них 258 — за минулу добу. Але статистика тих, хто видужав, більш позитивна. Всього коронавірус вдалося перемогти понад 1,3 млн українців, з них 4657 осіб одужали за минулу добу.

Станом на 4 квітня найбільше нових випадків коронавірусу було зафіксовано в Харківській (+1388 нових випадків), Дніпропетровській (+1143), Одеській (+1075) і Хмельницькій (+1060) областях.

Найменше коронавірус "атакує" Луганську область. Там за минулу добу було зафіксовано 56 нових випадків захворювання.

Якщо хочете вберегти себе, Міністерство охорони здоров'я України рекомендує дотримуватися трьох простих правил протиепідемічної безпеки: дотримання дистанції, носіння маски, гігієна рук.

Нагадаємо, на початку квітня очільник МОЗ України Максим Степанов заявив, що в Україні, крім британського штаму коронавірусу, який виявили вже у всіх областях, у двох регіонах зафіксовано ще й південноафриканський. За його словами, ці два штами є більш агресивними та здатними змінювати клінічну картину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про заяву лікаря Тетяни Лутай по те, що найчастіше переносниками коронавірусної інфекції є діти. Здебільшого вони хворіють у легкій формі, але можуть інфікувати дорослих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини