Головна Новини Суспільство медицина Чому в США стурбовані небезпекою "мю" -штаму коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому в США стурбовані небезпекою "мю" -штаму коронавірусу

Дана варіація коронавірусу викликає занепокоєння у фахівців

5 вересня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Доктор Ентоні Фаучи, головний медичний радник президента Байдена, заявив у неділю, 5 вересня, що ревакцинальні уколи для американців, які отримали дводозову вакцину COVID-19 Moderna, можуть бути не готові до 20 вересня, коли адміністрація Байдена заявила, що почне впроваджувати додаткові вакцини — уколи для вакцинованих дорослих, які можуть полегшити протікання хвороби після зараження "мю"-штамом.

Чому в США стурбовані небезпекою "мю" -штаму коронавірусу

Вакцина від коронавірусу, фото з відкритих джерел

За його словами, експерти уважно спостерігають за мутаціями COVID-19 і до "мю"-штаму ставляться дуже серйозно. При цьому імунолог підкреслив, що на території США зараз як і раніше домінує "дельта" -штамм вірусу.

Коронавірус активно мутує, тож науковці змушені спостерігати за новими штамами і тим, як вони впливають на людський організм, які нові симптоми і реакції провокують.

Фаучи і вищі федеральні чиновники охорони здоров'я оголосили в серпні, що вакциновані американці повинні будуть отримати ревакцинацію через вісім місяців після отримання другої дози вакцини за умови схвалення Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) і Центрів по контролю і профілактиці захворювань (CDC ). Адміністрація заявила, що готова почати пропонувати бустери на тижні 20 вересня, причому вакцинацію в першу чергу зроблять ті, хто першими пройшли вакцинацію — медичні працівники, мешканці будинків престарілих та літні люди.

Також читайте на "Коментарях" — зовсім скоро в світі з'явиться ще одна вакцина проти коронавіруса. Випробування її ефективності та нешкідливості вийшли на завершальну стадію. Цього разу відзначилися турецькі вчені і медики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван Сирко

5 вересня 2021, 21:39

Достали своими штамами вирусами, сами их по на создают и ставят эксперименты над человечеством. Фармацевтические корпорации большое зло.


Новини