Головна Новини Суспільство медицина Чому коронавірус в Україні пішов на спад - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому коронавірус в Україні пішов на спад - експерт

За словами академіка НАН коронавірус в Україні пішов на спад з двох причин

28 грудня 2020, 11:10 comments2881
Поділіться публікацією:

Національна академія наук України назвала можливі причини спаду коронавірусної хвороби в Україні. Про них в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів академік НАН Сергій Комісаренко.

Чому коронавірус в Україні пішов на спад  - експерт

Відомо ймовірні причини чому коронавірус в Україні пішов на спад. Фото: РБК

За словами експерта, люди почали розуміти, що потрібно берегтися від коронавірусу. Також громадяни почали виконувати рекомендації лікарів та Міністерства охорони здоров'я. За тривалий період українці привчили себе дотримуватися карантинних заходів.

Проте головний фактор — це зміна поведінки коронавірусу. Хвороба стає менш контагіозною — такою, що має менший рівень заразливості.

Представник НАН вважає, що коронавірус в Україні дещо слабший, ніж в інших країнах на Заході Європи.

Станом на 28 грудня 2020 року в Україні зафіксовано 4 385 нових випадків коронавірусного захворювання COVID-19. Зокрема, захворіли 196 дітей і 141 медичний працівник.

Нагадаємо, що Україна знайшла спосіб зберегти і перевезти вакцину від Covid-19. Доставлення буде здійснено завдяки приватним логістичним фармацевтичним компаніям. Тільки там є можливість зберігання вакцини при необхідній температурі в -80 градусів.

Також сайт "Коментарі" раніше розповідав, що у бельгійському будинку для літніх Hemelrijck в Моле після приходу Санта Клауса померли 23 людини. Причина смерті у всіх — коронавірус.

Напередодні Різдва в будинок для людей похилого віку приїхав волонтер, що переодягся у костюм Санти, а разом з ним і його помічники. Команда всіляко хотіла підняти літнім людям святковий настрій. Проте згодом у Санти виявили коронавірус. Він спричинив зараження 121 людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Dkflbvbh

29 грудня 2020, 18:59

" имеющей меньший уровень заразительности". А может всё таки заразности и кому-то надо вернуться в школу ????? Источник: https://society.comments.ua/news/medicine/pochemu-koronavirus-v-ukraine-poshel-na-spad---ekspert-668712.html?utm_source=iua © Comments.ua

Татьяна

28 грудня 2020, 14:40

Если учесть, что направление на ПЛР тест нужно из врачей клещами вытягивать. А пока ты попадешь на прием к симейному, то и тест отрицательный


Новини