Головна Новини Суспільство медицина Чи можна зробити вакцину від COVID-19 у приватних клініках
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи можна зробити вакцину від COVID-19 у приватних клініках

МОЗ України здобрює появу вакцини проти коронавірусу на комерційному ринку

8 квітня 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

В Міністерстві охорони здоров'я повідомили, чи можна буде вакцинуватися українцям в приватних клініках. Про це повідомила Телевізійна Служба Новин.

Чи можна зробити вакцину від COVID-19 у приватних клініках

Вакцинація в Україні: чи можна зробити щеплення в платних клініках. Фото: ria.ru

МОЗ здобрює появу вакцини проти коронавірусу на комерційному ринку. Окрім того, міністерство готове допомогти компаніям з цим питанням та максимально швидко підготувати документи, які знадобляться.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявляє, що поява вакцини в приватних клініках та аптеках неабияк посприяла теперішній невтішній ситуації з поширенням коронавірусу в країні.

"Моя позиція незмінна. Ми чекаємо, ми готові максимально допомогти будь-якому завезенню на комерційний ринок вакцин від коронавірусу, які зареєстровані в нашій країні", — підкреслив Максим Степанов.

Проте наразі представники аптек та клінік не подавали жодних документів щодо завезення препаратів на приватний ринок. Відповідно поки українці не зможуть вакцинуватися платно та позачергово.

"Я неодноразово звертався і зараз звертаюсь. У всіх, у кого є можливість завезти вакцину на приватний ринок, будь ласка, ми в максимально стислий термін погодимо всі документи щодо використання вакцин на території України", — звернувся Максим Степанов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, які вакцини й коли отримає Україна. Загалом українська сторона очікує на 32 мільйони доз препарату. Дізнатися детальну інформацію та переглянути інфографіку можна в нашому матеріалі.

Також розповідаємо, чи введуть в Україні паспорти вакцинації. Коли це станеться? За яких умов? Як паспорти виглядатимуть? Відповіді на ці та інші питання шукайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини