Головна Новини Суспільство медицина Більш заразний: в Австралії виявили новий штам COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Більш заразний: в Австралії виявили новий штам COVID-19

В Австралії виявили новий тип коронавірусної інфекції

5 червня 2021, 10:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Австралії виявили новий штам коронавірусу. Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters.

Більш заразний: в Австралії виявили новий штам COVID-19

В Австралії виявили новий штам коронавируса. Фото з відкритих джерел

У штаті Вікторія, що в Австралії, була виявлена нова мутація коронавірусу — Delta. За заявою влади штату, новий вид коронавірусу є більш заразним, ніж "індійський" штам. Влада переймається, щоб у зв'язку з цим в регіоні не утворився сплеск захворюваності.

Як стало відомо, нова мутація Delta була виявлена у двох членів сім'ї, які кілька тижнів тому відвідували сусідній штат Новий Уельс (імовірно, бувши вже зараженими). Також відомо, що інфіковані відвідували там кілька туристичних місць.

На цей момент зусилля медиків направлені на те, щоб обстежити всіх жителів цих австралійських регіонів, з якими контактували заражені. Також кинуті сили на те, щоб встановити походження нового штаму.

Головний санітарний лікар штату Вікторія Бретт Саттон заявила, що існує ймовірність того, що в Південному Уельсі тепер є заражені новим штамом вірусу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Україні може з'явитися новий штам коронавірусної інфекції. Про це розповів викладач Школи охорони здоров'я НаУКМА, інфекціоніст Володимира Курпіта. Новий штам може з'явитися при певних умовах. Більш детально читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що   Польща проведе лотерею серед громадян, які зробили щеплення від коронавірусної інфекції. Таким чином влада вирішила мотивувати громадян робити щеплення проти COVID-19. Щасливчик, який зробив щеплення, може виграти гроші, машину і фізичні подарунки.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини