Головна Новини Суспільство медицина Американський лікар назвав препарати, небезпечні при COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський лікар назвав препарати, небезпечні при COVID-19

Ці препарати можуть лише погіршити ситуацію

13 січня 2021, 11:20
Поділіться публікацією:

Коронавірусна інфекція може протікати у кожної людини по-різному, виходячи з індивідуальних особливостей організму і супутніх захворювань. Але є препарати, які не варто використовувати при лікуванні захворювання, щоб ще більше не нашкодити здоров'ю.

Американський лікар назвав препарати, небезпечні при COVID-19

які препарати небезпечні при коронавірусі / фото: Pexels

Американський фахівець Джошуа Шаффцін зазначив, що при захворюванні COVID-19 не варто використовувати антидіарейні засоби з лоперамідом, які пригнічують перистальтику кишківника. В результати його впливу робота органу сповільнюється, а це заважає очищенню організму від токсинів і бактерій. Лікар радить людям з коронавірусом, у яких виникли проблеми зі шлунково-кишковим трактом, пити більше води й не перешкоджати природному процесу.

Ще за словами Шаффціна, при лікуванні вірусу не бажано використовувати інгалятори, якщо у вас немає астми, тому що вони можуть зашкодити роботі серця. Він пояснив, що будь-які засоби, які містять у своєму складі фенілефрин, можуть нашкодити серцево-судинній системі, тому що закупорюють кровоносні судини в носі, знижуючи кровотік.

Нагадаємо, що у людей, які перехворіли на коронавірусну інфекцію, можуть бути порушення травлення — болі в животі, діарея та анорексія. Також серед скарг пацієнтів відзначається поганий сон, тривожність, погіршення розумових здібностей і пам'яті

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені виявили природний засіб, який допомагає при коронавірусній інфекції. Виявилося, що це гліціррізінова кислота, яка міститься в корені солодки (трав'яниста рослина) — вона володіє нейтралізувальним ефектом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини