Головна Новини Суспільство неймовірно "Зірвала джекпот": пенсіонерка виграла мільйон доларів у лотерею
commentss НОВИНИ Всі новини

"Зірвала джекпот": пенсіонерка виграла мільйон доларів у лотерею

Вона планує допомогти онукам і виплатити кредит за автомобіль

16 вересня 2020, 18:05
Поділіться публікацією:

Щасливицею виявилася мешканка міста Ферфакс, яку звуть Бу Сокхом. У свій день народження жінка виграла мільйон доларів, передає видання segodnya.

"Зірвала джекпот": пенсіонерка виграла мільйон доларів у лотерею

Пенсіонерка виграла мільйон. Фото: unsplash

Американка признається, що їй щастить вже не перший раз: ще до початку карантину їй вдалося виграти в лотерею дві тисячі доларів. Випробувати удачу вдруге Бу вирішила на свій день народження, і не помилилася. Вона розповіла, що чоловік запитав її, який би квиток вона хотіла купити. На що жінка відповіла, що хоче квиток вартістю 30 доларів. Куплений квиток зробив іменинницю мільйонеркою — вона не могла прийти до тями від щастя. Бу Сокхом хоче витратити виграні гроші на кредит за автомобіль, а також поділитися зі своїми рідними. Відомо, що у жінки є шестеро онуків.

Ще пенсіонерка додає, що стати володаркою джекпоту їй допомогло позитивне мислення і концентрація на хорошому. У своїх мріях вона не виключала можливості виграти велику суму в майбутньому.

"Чоловік запитав:" Який лотерейний квиток ти хотіла б отримати? ". Я попросила придбати квиток за 30 доларів — і зірвала джекпот", — розповідає пенсіонерка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини