Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка вирішила завести 300 коханців, тому що її чоловік був "занадто зайнятий"
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка вирішила завести 300 коханців, тому що її чоловік був "занадто зайнятий"

Коли вся правда була розкрита, то жінка в усьому звинуватила свого чоловіка, тому він не приділяв їй належної уваги

3 листопада 2020, 19:19 comments1012
Поділіться публікацією:

Історія почалася з того, що одна мешканка Китаю вирішила, що проживає занадто нудне життя. Усвідомивши це, жінка відразу ж захотіла виправити ситуацію, але вибрала досить неординарний спосіб.

Жінка вирішила завести 300 коханців, тому що її чоловік був "занадто зайнятий"

Китаянка завела 300 коханців. Фото: unsplash

Так, вона почала знайомитися і зустрічатися з чоловіками протягом трьох років. Як з'ясувалося потім, за цей час вже набралося близько 300 партнерів. Варто також зазначити, що претенденти на серце дами не тільки допомагали скрасити самотні вечори, але також допомагали їй матеріально.

Але, як виявилося, кількість коханців китаянки — це не найдивніше у цій історії. Весь цей час у неї був чоловік, з яким вона була в офіційному шлюбі, і двоє дітей. Але наявність дітей було жінці тільки на руку, адже вона постійно скаржилася своїм залицяльникам, що залишилася з дітьми одна і їй зовсім нікому допомогти.

Вся правда розкрилася тільки цього літа, коли черговий обранець вирішив дізнатися побільше інформації про свою кохану. Тоді ж і стало відомо, що у неї є чоловік і діти. Чжан (так звуть цього чоловіка) вирішив, що буде справедливо звернутися в такій ситуації до співробітників поліції, що він і зробив.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, жінка 10 разів виходила заміж і кожен раз здійснювала одну і ту ж помилку. В ефірі ток-шоу Dr Phil підприємниця з Америки чесно розповіла про всі стосунки з чоловіками, які були в її житті. Кессі поділилася, що десять разів була заміжня, але завжди шлюб закінчувався розлученням. Вона не могла зрозуміти, чому так відбувалося, адже завжди виходила заміж по любові і ніколи не йшла під вінець через гроші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини