Головна Новини Суспільство неймовірно Жінка відкрила папку зі спамом на пошті та раптово розбагатіла
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка відкрила папку зі спамом на пошті та раптово розбагатіла

Жінка зі США випадково відкрила електронною поштою папку зі спамом і дізналася, що виграла 3 мільйони доларів

23 січня 2022, 20:40
Поділіться публікацією:

У Мічигані (штат США) 55-річна Лора Спірс випадково відкрила електронною поштою теку зі спамом і дізналася, що виграла в лотерею 3 мільйони доларів. Її історію опублікувало інформаційне видання UPI.

Жінка відкрила папку зі спамом на пошті та раптово розбагатіла

Американка випадково дізналася, що багата (фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що жінка шукала листа, тому зайшла перевірити повідомлення — в одному з листів була інформація про те, що вона виграла в лотерею джекпот.

Лора вирішила перевірити відомості та зайшла у свій профіль на сайті лотереї. Інформація підтвердилася, і американка була шокована тим, що їй вдалося виграти велику суму грошей. Тепер жінка планує достроково вийти на пенсію та відпочити.

Нагадаємо, у Таїланді чоловік втік від своєї дружини після того, як пара виграла у лотерею 6 мільйонів батів (270 тис. доларів). За словами Порнтіди Чамнанвет, її чоловік 34-річний Уїджак втік, прихопивши лотерейний білет. Жінка написала заяву в поліцію, попросивши допомогти не дати чоловіку перевести в готівку квиток.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зі смітника канадського супермаркету зірвав джекпот, купивши квиток у себе на роботі. Історію хлопця, який за один день із продавця перетворився на мільйонера, розповіло видання People. 22-річний продавець Грегорі Матье, перш ніж піти додому, вирішив зазнати успіху. Він купив на касі у продуктовому магазині, де працював, лотерейний білет. І удача йому посміхнулася.

Читайте також, що уряд Австрії, очолюване консерваторами, заявив у четвер, 20 січня, що вводить національну лотерею, щоб заохочувати людей робити щеплення від коронавірусу, за кілька годин до того, як парламент мав прийняти законопроект про національний мандат з вакцин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Правдоруб

23 січня 2022, 21:15

Ну за-то в Украине выиграть ничего невозможно, везде лохотрон!!! Даже на выборах президентских лоха наркомана подсунут!!! Достали


Новини